Joke & Ko Lankester - Encyclopedie van Westerse Goden en Go

Schrijver:
Titel: Encyclopedie van Westerse Goden en Godinnen
ISBN: 9789032509224
Taal: Nederlands
Uitgever: De Kern
Bijzonderheden: 2dehands - Als Nieuw / Paperback / 1ste druk / 2004 / 269 pagina's / Nederlands / 9789032509224
Prijs: € 62,50 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Deze encyclopedie geeft een overzicht van de religies van Europa en het Nabije Oosten, vanaf de Nieuwe Steentijd tot de komst van het christendom.
Anatolië is een belangrijke inspiratiebron geweest voor de Grieken, die veel van hun Goden en Godinnen aan deze beschaving hebben ontleend. De beschavingen van de Babyloniërs en Soemeriërs drukten tegelijkertijd hun stempel op de heidense religies van onder andere Egypte en het Middellandse-Zeegebied. Deze culturen vormden de basis voor de Helleense beschaving, die op haar beurt weer werd opgenomen in het Romeinse Rijk. Daarnaast heeft het christendom elementen uit de Keltische en Germaanse religies in zich opgenomen en langs deze weg het heidendom een plaats in onze samenleving gegeven.
Ingedeeld naar de religies van het Nabije Oosten, Egypte, de Helleense beschaving, de Romeinen, Kelten en Germanen, worden de belangrijkste Goden en Godinnen in alfabetische volgorde gerangschikt en beschreven.
Verder lezen

VeelBoeken uit Alkmaar

zakelijk

Logo VeelBoeken

De verzendkosten bedragen: Binnen Nederland - Brievenbuspost €4,40 - Pakketpost €5,75 // Naar België - Pakketpost €7,50 // Uw bestelling wordt verzonden in een hoge kwaliteit bubbeltjesenvelop of in een hoge kwaliteit kartonnen doos om een goede verzending te realiseren // Het ophalen van boeken is mogelijk op afspraak na 19:00. Deze aanvraag kunt u via de mail indienen. // Voor verdere vragen of wanneer u uw boeken aan ons wilt verkopen kunt u contact opnemen via de mail.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Joke & Ko Lankester - Encyclopedie van Westerse Goden en Godinnen