Verena Kast - Omgaan met angst

Schrijver:
Titel: Omgaan met angst
ISBN: 9789020249798
Taal: Nederlands
Uitgever: Ankh-Hermes
Bijzonderheden: 2dehands - Goede Staat / Paperback / 1ste druk / 1989 / 166 pagina's / Nederlands / 9789020249798
Prijs: € 12,50 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Angst en symbiose zijn de twee levensthema's die Verena Kast in dit boek op boeiende wijze belicht. Sprookjes werden oorspronkelijk aan volwassenen verteld, iets wat we nu niet meer beseffen. Als de beelden en symbolen uit de sprookjes worden ontraadseld, blijken ze verrassend actuele wegen en wijsheden te bevatten, die ons kunnen helpen onze hedendaagse problemen te lijf te gaan. Angst en symbiose zijn eigenlijk de keerzijden van dezelfde medaille. Wie zich van de angst wil bevrijden loopt het risico in een symbiotische relatie van afhankelijkheid terecht te komen en zijn innerlijke vrijheid te verliezen.
Aan de hand van een aantal meer en minder bekende sprookjes diept de auteur beide thema's verder uit en geeft zij aan hoe wij zowel de angst als de symbiose kunnen overwinnen en onze relaties kunnen transformeren van een naïef met elkaar versmolten zijn tot een volwassen partnerschap.
Verder lezen

VeelBoeken uit Alkmaar

zakelijk

Logo VeelBoeken

De verzendkosten bedragen: Binnen Nederland - Brievenbuspost €4,40 - Pakketpost €5,75 // Naar België - Pakketpost €7,50 // Uw bestelling wordt verzonden in een hoge kwaliteit bubbeltjesenvelop of in een hoge kwaliteit kartonnen doos om een goede verzending te realiseren // Het ophalen van boeken is mogelijk op afspraak na 19:00. Deze aanvraag kunt u via de mail indienen. // Voor verdere vragen of wanneer u uw boeken aan ons wilt verkopen kunt u contact opnemen via de mail.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Verena Kast - Omgaan met angst