Paul. H. Köppler - Boeddha´s levenswetten

Schrijver:
Titel: Boeddha´s levenswetten
ISBN: 9789044730845
Taal: Nederlands
Uitgever: Deltas
Bijzonderheden: 2dehands - Goede Staat / Paperback / 1ste druk / 2012 / 189 pagina's / Nederlands / 9789044730845
Prijs: € 19,95 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Iedereen streeft voortdurend naar geluk en wil graag zijn eigen leven vorm kunnen geven. Maar vroeg of laat ervaren we allemaal dat we dat geluk niet altijd in eigen handen hebben. We worden immers in ons denken, voelen en handelen gestuurd en belemmerd door onderliggende en onbewuste patronen, die ons verhinderen om helemaal vrij te zijn.

Boeddhismekenner en meditatieleraar Paul H. Köppler ging in de onbegrensde leer van Boeddha en de vele geschriften op zoek naar het geheim van geluk en innerlijke vrijheid, en hij filterde hieruit vijf universele wetten. Het zijn stuk voor stuk eenvoudige spirituele principes die iedereen meteen kan toepassen. Aan de hand van tal van tekstfragmenten en concrete voorbeelden uit het dagelijks leven toont hij in dit inspirerende boek de weg om de onzichtbare struikelblokken die ons geluk in de weg staan te overwinnen. Wie deze vijf levenswetten leert begrijpen en kan naleven, is in staat om zijn leven zelf te bepalen en zet een belangrijke stap in de richting van onafhankelijk en stabiel geluk.
Verder lezen

VeelBoeken uit Alkmaar

zakelijk

Logo VeelBoeken

De verzendkosten bedragen: Binnen Nederland - Brievenbuspost €4,40 - Pakketpost €5,75 // Naar België - Pakketpost €7,50 // Uw bestelling wordt verzonden in een hoge kwaliteit bubbeltjesenvelop of in een hoge kwaliteit kartonnen doos om een goede verzending te realiseren // Het ophalen van boeken is mogelijk op afspraak na 19:00. Deze aanvraag kunt u via de mail indienen. // Voor verdere vragen of wanneer u uw boeken aan ons wilt verkopen kunt u contact opnemen via de mail.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.