Dagelijks functioneren

Schrijver:
Titel: Dagelijks functioneren
ISBN: 9789037258837
Uitgever:
Bijzonderheden: Conditie: Als nieuw, specifieke informatie: LET OP: dit is enkel het boek en niet het combinatiepakket / zonder licentie
Prijs: € 21,50
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
Dagelijks functioneren Voor de verzorgende-IG is vakkennis van uiteenlopende onderwerpen van groot belang. Het vormt de basis voor het handelen in de beroepspraktijk waarbij de zorgvrager met zijn wensen en behoefte centraal staat. De bronnenboeken van Angerenstein Zorg & Welzijn bevatten alle benodigde theorie voor de beginnende beroepsbeoefenaar. In de digitale leeromgeving staat bij elk thema gevarieerde verwerkingsopdrachten om de theorie eigen te maken. Dagelijks functioneren is één van de vijf boeken voor de opleiding van verzorgende-IG. Dit bronnenboek bevat informatie over onderwerpen die met het dagelijkse functioneren van de zorgvrager te maken hebben: -begeleidingsmethoden -begeleiden van seksualiteit en kinderwens -begeleiden bij dagelijkse activiteiten -preventief werken -hygiënisch en veilig werken -ondersteunen bij de persoonlijke zorg -ondersteunen bij de uiterlijke zorg -ondersteunen bij mobiliteit -voorkomen van bedrustcomplicaties -ondersteunen bij eten en drinken -ondersteunen bij de uitscheiding -ondersteunen van het slaap en waakpatroon -palliatieve zorg, ondersteunen bij het huishouden -ondersteunen bij het bereiden van maaltijden -ondersteunen bij de administratie -inzetten van technologie -dagbesteding -basistechnieken voor activiteiten Combipakket Dit combipakket bestaat uit een theorieboek en een licentie die toegang geeft tot de digitale leeromgeving. Deze is geldig gedurende één jaar en kan kosteloos verlengd worden. Maak samen werk van onderwijs Boom beroepsonderwijs wil jongeren helpen zich te ontwikkelen tot echte vakmensen. Wij zijn er voor de doeners en de makers. Om samen werk te maken van onderwijs verbinden wij docenten, studenten en het bedrijfsleven met elkaar. Zo zorgen we ervoor dat jongeren het beste uit zichzelf halen. Met inspirerend lesmateriaal voor een wereld die continu verandert. Dat maakt ons trots!
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

 - Dagelijks functioneren