E. Gubbels, Joop Homminga - Troaching

Schrijver:
Titel: Troaching
ISBN: 9789052615196
Uitgever: Sdu Uitgevers
Bijzonderheden: Conditie: Goed
Prijs: € 8,00
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
Effectiever functioneren, ineffectieve gedragspatronen doorbreken. Dat is de belofte van elke managementtraining of elk coachingstraject. Maar lang niet altijd wordt die belofte ingelost. De gebruikelijke leer- en ontwikkelings-methodieken schieten vaak tekort als veranderen van denken en doen het doel is. De nieuwe leermethode troaching levert wel het verwachte rendement, en dat in relatief weinig tijd.
Troaching voegt het beste van training en coaching samen. Het succes van de methode ligt in de combinatie: de korte, intensieve methode van training wordt gecombineerd met de individuele aanpak van coaching. Het leren door doen en door experimenteren, staat bij troaching centraal. Troaching is voor-al geschikt om heel gericht een of enkele competenties te versterken en een blijvende verandering te bewerkstelligen.
Troaching: een nieuwe combinatie van competentiegericht trainen en coachen is allereerst een introductie in de mogelijkheden van troaching. Het laat zien hoe troaching zich verhoudt tot andere leermethoden. Edger Gubbels en Joop Homminga beschrijven aan de hand van hun eigen ervaringen de zes stappen van het troachingstraject. Het boek bevat veel voorbeelden uit de eigen praktijk en beschrijft tal van instrumenten die de troach ter beschikking staan. Daarnaast gaat het boek dieper in op de mogelijkheden om competenties te ontwikkelen met het rollenmodel van Robert Quinn.
Troaching is een praktisch boek en inspiratiebron voor elke trainer, coach, coachend leidinggevende, manager, HRM- of P&O-adviseur. Kortom, voor allen die werken aan opleiding en ontwikkeling van medewerkers.
Edger Gubbels en Joop Homminga zijn beiden werkzaam bij GITP.
Edger Gubbels begeleidt als organisatieadviseur tal van veranderingsprocessen en als coach/troach stimuleert hij de ontwikkeling van teams en individuen.
Joop Homminga is senior trainer en coach/troach bij GITP. Hij is gespecialiseerd in vraagstukken op het gebied van samenwerking, leiderschap en Management Development.
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

E. Gubbels, Joop Homminga - Troaching