B. Vermeulen - De uitdaging van het denken

Schrijver:
Titel: De uitdaging van het denken
ISBN: 9789061121817
Uitgever: Karakter Uitgevers NF-NL
Bijzonderheden: Goed - Boekblok licht verkleurd
Prijs: € 10,00
Verzendkosten: € 3,75 (binnen Nederland)
Meer info:
De uitdaging van het denken biedt een zeer toegankelijke inleiding in de Westerse filosofie aan de hand van een thematische behandeling van de klassieke onderwerpen: kennistheorie, metafysica, ontologie, logica, wetenschapsfilosofie, ethiek, sociale en politieke filosofie en esthetica. Van elk onderwerp wordt helder uitgelegd wat het kernvraagstuk is, wat de historische context is en welke filosoof de belangrijkste bijdrage eraan heeft geleverd. Vervolgens wordt van elk thema de actuele context aangetoond, veelal aan de hand van een onderwerp uit de huidige maatschappelijke discussie (met als eindpunt de huidige 'internetdemocratie').
De uitdaging van het denken probeert de lezer ertoe aan te zetten zelf de praktijk van het filosoferen op zich te nemen en aan de hand daarvan doordachte opinies te formuleren over de zaken die hem of haar werkelijk raken. Door middel van kennis, maar vooral van toepassing ('Wat kan ik hier zélf mee?') en met als doel bewustwording en inzicht.
Verder lezen

Zin in Boeken uit Heusden

zakelijk

Logo Zin in Boeken

Als u op 1 van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop. Hier kunt u het boek bestellen door uw gegevens in te vullen en vervolgens met Ideal (of overschrijving vanuit België) betalen. Zin in Boeken Heusden is gespecialiseerd in: Psychologie, Esoterie, Mystiek, Spiritualiteit. Boeken worden verstuurd in bubbeltjes envelop, retour sturen zonder opgave van redenen is altijd mogelijk Onze fysieke winkel is gevestigd in Heusden Vesting en is 6 dagen per week open, óók op zondag. Kom gezellig langs.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.