Post Janny - Van De Hemel Naar De Aarde

Schrijver:
Titel: Van De Hemel Naar De Aarde
ISBN: 9789073798687
Uitgever: Akasha
Bijzonderheden: Conditie: Redelijk
Prijs: € 5,55
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
Janny Post bundelt in dit boek de rubriek 'Van de hemel naar de aarde'., die zij gedurende de periode 1996 - 2001 in het maandblad spiegelbeeld heeft gepubliceerd.

De auteur is opgeleid door haar geestelijke leiders om van daaruit haar herinnering aan het 'een met All' te verenigen met haar leven op aarde. Zij heeft rechtstreeks contact met de lichtsferen en communiceert met engelen, meesters van het licht, Jezus en Maria en vele andere Heiligen. Zij beschaouwt deze verheven informatiebronnen als deel uitmakend van haar naaste vriendenkring. De schrijfster is bovendien direct verbonden met de bron en kent haar afkomst van de planeet Zantus. Zij is zich bewust van haar zielsvereniging met Maria Magdalena.
Janny Post ziet haar bezieling in de vertolking van de boodschap van Jezus vanuit de hemel naar de aarde, maar dan aangepast aan de behoeften van deze tijd. Vanuit dat gezichtspunt worden in dit boek vele onderwerpen uit het leven belicht ter ondersteuning van de vereenvoudiging en verlichting van levensvormen in de breedste zin van het woord.
Janny woont in Frankrijk waar zij mensen de gelegenheid geeft daar te mogen zijn voor het streven naar innerlijke rust of voor een 'werkvakantie'.
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Post Janny - Van De Hemel Naar De Aarde