Cristy Brandriet - Interieurbasics

Schrijver:
Titel: Interieurbasics
ISBN: 9789082170900
Uitgever: Cristy Brandriet Interieurvormgeving
Bijzonderheden: Conditie: Goed
Prijs: € 17,00
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
‘'Op zoek naar een inspirerend interieurboek voor een stijlvol, persoonlijk en functioneel huis? Lees Interieurbasics' - VTWONEN

LAAT VERANDERINGEN IN HUIS, VERBETERINGEN WORDEN

Het succes van een interieur wordt niet alleen bepaald door mooi, door geld of door goede smaak. Interieurbasics laat zien hoe een stijlvol, persoonlijk en functioneel interieur ontstaat als er rekening wordt gehouden met de basisprincipes van vormgeving én met eigen levensstijl.

Alle onderdelen die het interieur tot een geheel maken, komen aan bod. Van meubels, lichtval en kleur tot ruimte, proporties en accessoires.

De echte interieur- en designliefhebber kan Charles & Ray Aemes, Marcel Wanders en Arne Jacobsen direct plaatsen.

De kenner begrijpt de verschillen tussen de Long Island, Toscaanse en Zweedse stijl. Maar Interieurbasics is er voor iedereen die er naar streeft om een persoonlijke touch aan het interieur te geven.

Interieurbasics is praktisch en functioneel opgebouwd en bevat vele foto’s en illustraties.

Cristy Brandriet heeft als interieurontwerper en -stylist een unieke positie verworven in de Nederlandse interieurwereld. In iedere ontwerp- en stylingopdracht zoekt zij naar de balans tussen schoonheid, stevigheid en bruikbaarheid. Daarin gaat zij nog een stap verder. Binnen haar werk kijkt zij naar eigenheid en dynamiek om een stylingconcept te kunnen ontwikkelen dat aansluit op de bewoner. Cristy combineert haar werk als interieurontwerper met het doceren bij haar vakopleiding voor Interieurstyling in Enschede. Bij haar vakopleiding voorbereid en begeleid ze haar cursisten naar het erkende landelijke examen Interieurstylist bij het EHCB. Al haar cursisten zijn tot op heden geslaagd voor het examen. En natuurlijk houdt ze zich graag bezig met het schrijven van interieurboeken..
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Cristy Brandriet - Interieurbasics