Carry Slee - 3 prachtige verhalen

Schrijver:
Titel: Carry Slee - 3 prachtige verhalen
ISBN: 9789085190493
Uitgever:
Bijzonderheden: Conditie: Goed
Prijs: € 6,30
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
Bevat de verhalen: Kaatje Knal en de biefstukbende :olaf is verhuisd en voelt zich nog niet op zijn gemak in de straat olaf is verhuisd en voelt zich nog niet op zijn gemak in de straat, waar een stel kinderen van de biefstukbende hem het leven zuur maakt.
Op de kermis ontmoet hij een spookje uit het spookhuis dat hem wel eens zal leren hoe je met vervelende buurkinderen moet afrekenen.

Markies Kattenpies /
Tigo heeft ruzie met Freek, de nieuwe vriend van zijn moeder, omdat Freek een hekel heeft aan dieren. Als Freek toch een keer met Tigo's hond Joris gaat wandelen, komt hij zonder hond thuis. Joris is verongelukt. Tigo is helemaal overstuur. Maar dan vinden zijn vrienden Joris' halsband in de bosjes. Tigo snapt er niks van. Is Joris wel dood

De smoezenkampioen :
Thijs heeft altijd een smoesje klaar als hij iets hardop moet lezen. Dan heeft tenminste niemand in de gaten dat hij dat niet goed kan. Maar meester Koen heeft hem door. Wat moet hij anders zo nodig met Thijs? moeder bespreken? Thijs maakt zich zorgen. Moet hij soms naar een speciale school? Gelukkig zijn er leukere dingen. Daantje Doelpunt en Kim hebben een voetbalclub opgericht: de Turboos. En Thijs wordt hun keeper!


Pakketpost verzending!!
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

 - Carry Slee - 3 prachtige verhalen