Sanne Burger - Broodje Corona

Schrijver:
Titel: Broodje Corona
ISBN: 9789491456961
Uitgever: Elk Uitgevers
Bijzonderheden: Conditie: Als nieuw
Prijs: € 23,00
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
Een mysterieus virus leidt tot Orwelliaanse maatregelen die de wereld in haar greep houden. Sommige mensen zijn bang voor het virus, anderen voor het vaccin. Terwijl de strijd tussen goed en kwaad steeds heviger wordt, openbaart zich midden in de chaos een nieuw bewustzijn. Achter dat wat de regeringsleiders ‘The Great Reset’ noemen, groeit ‘The Great Awakening’.

Hoe vind je de waarheid in een vloedgolf aan infor­matie? Hoe blijf je staan, als al je zekerheden voor je ogen lijken op te lossen? Hoe ontleen je zingeving aan alle waanzin en pijn? In haar essays vertolkt Sanne Burger datgene wat zich roert in het collectieve veld. Broodje Corona is een kleurrijke en persoonlijke weergave van de roller­coaster waarin we zijn terecht­gekomen sinds maart 2020. Het zijn de laatste stuiptrekkingen van een tijdperk.

Broodje Corona biedt herkenning, geeft inzicht en lucht op. De schrijfster laat je lachen, huilen en fronsen. De verhalen in dit boek helpen om je eigen pad te vinden in deze prachtige wereld die speciaal gemaakt is voor jou.
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Sanne Burger - Broodje Corona