Saris, Leni - Vriendinnen voor altijd - Trilogie bevat: Het sti

Schrijver:
Titel: Vriendinnen voor altijd - Trilogie bevat: Het stille volk, De troost van het stille volk en Wij drieën
ISBN: 9789020526523
Taal: Nederlands
Uitgever: Westfriesland
Bijzonderheden: 2003, gebonden met stofomslag, 576 pagina's, naam met pen op schutblad.
Prijs: € 15,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Deze gloednieuwe omnibus beslaat het relaas van drie jonge vrouwen, die door hun gezamenlijke avontuur vriendinnen voor altijd worden. In Het stille volk is Franca de hoofdpersoon. Zij woont met haar ouders op het grote buiten De Reymweert. Het lijkt allemaal een gouden kooi, maar Franca is zeker niet ontevreden met haar bestaan. Lastig vindt ze alleen haar 'buurman' Tjarco de Rey en zijn gezeur. Als ze met haar vriendinnen Christien en Lidewij een bustocht naar Finland boekt, kan ze mooi aan hem 'ontsnappen.' Maar in Finland gaat het helemaal mis want Franca verdwijnt spoorloos. Iedereen zoekt tevergeefs naar haar. Het is juist Tjarco de Rey die na acht maanden (!) haar spoor weet terug te vinden... Christien de Bruine gaat in De troost van het stille volk met Franca en Lidewij de reis naar Finland overdoen om de nare herinneringen aan die rampreis te vergeten. Maar dit is het begin van een nieuwe reeks onvoorspelbare gebeurtenissen. Christien weet niet wat ze er van denken moet. Maar aan Peter Heringford, die rustige en knappe chauffeur, heeft ze meer dan een steun en toeverlaat. En dat blijkt hard nodig... Voor de derde vriendin, Lidewij Demeij, is in Wij drieën de hoofdrol gereserveerd. Lidewij lijkt heel volgzaam, maar ze besluit zich onafhankelijk op te stellen. Ze verlaat het exclusieve modehuis waar ze al weer enige tijd voor werkt. Daarnaast maakt ze een einde aan de relatie met haar vriend Hans. Ze wil op eigen benen staan en zelf een zaak opbouwen. Modeontwerper Gunar van Flavensteyn vindt haar, na een moeizaam begin, heel aardig en wil Lidewij graag helpen. Maar dan gooit haar ex-vriend roet in het eten... Gelukkig blijft de hulp van haar hartsvriendinnen niet uit!
Verder lezen

boekenliefhebber uit Apeldoorn

particulier
Alle boeken worden met de grootst mogelijke inzet ingepakt en verzonden. De verzending is voor risico van de koper.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Saris, Leni - Vriendinnen voor altijd - Trilogie bevat: Het stille volk, De troost van het stille volk en Wij drieën Saris, Leni - Vriendinnen voor altijd - Trilogie bevat: Het stille volk, De troost van het stille volk en Wij drieën Saris, Leni - Vriendinnen voor altijd - Trilogie bevat: Het stille volk, De troost van het stille volk en Wij drieën

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekenliefhebber

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met boekenliefhebber
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en boekenliefhebber een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van boekenliefhebber vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • boekenliefhebber kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.