[{:name=>'H. de Hoogh', :role=>'B06'}, {:name=>'F. O'Brien', :role=>'B

Schrijver:
Titel: De kracht van oplossingen
ISBN: 9789026517457
Uitgever: Pearson Benelux Clinical
Bijzonderheden: Conditie: Redelijk
Prijs: € 6,60
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
De kracht van oplossingen kan met recht een klassieker worden genoemd. Sinds de verschijning van de Engelstalige versie in 1998 heeft het boek zijn weg al naar vele lezers gevonden. De oplossingsgerichte gesprekstherapie laat een spannende en unieke benadering voor de gezondheidszorg zien. Deze gaat ervan uit dat cliënten competent zijn en helpt hen de veranderingen die zij wensen te visualiseren. Vertrekpunt is altijd datgene dat cliënten doen en dat al blijkt te werken. De kracht van oplossingen introduceert deze nieuwe benadering en richt zich op de gesprekstechnieken die eraan ten grondslag liggen. Het boek biedt aan de hand van gespreksprotocollen een stap-voor-stapbeschrijving hoe er, samen met de cliënt, aan een oplossing gewerkt kan worden.In deze herziene tweede druk is een extra hoofdstuk toegevoegd dat specifiek betrekking heeft op hoe om te gaan met cliënten die niet vrijwillig komen, maar worden gestuurd door anderen, zoals onder meer het geval is bij kinderen en gedwongen hulpverlening.Vertaling en bewerking: drs. Herman de Hoogh en drs. Femke Graff.
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

[{:name=>'H. de Hoogh', :role=>'B06'}, {:name=>'F. O'Brien', :role=>'B06'}, {:name=>'Peter de Jong', :role=>'A01'}, {:name=>'Insoo Kim Berg', :role=>'A01'}] - De kracht van oplossingen