F. Kusse, F. Kusse - Wat voor type bent u?

Schrijver:
Titel: Wat voor type bent u?
ISBN: 9789071669552
Uitgever: Milinda Uitgevers B.V.
Bijzonderheden: Conditie: Goed
Prijs: € 31,95
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
Wanneer u op consult gaat bij een homeopaat zal deze u het hemd van het lijf vragen. Hij zoekt aan de hand van een groot aantal vragen over zowel lichamelijke als psychische kenmerken naar uw zgn. homeopathische ¿constitutiemiddel¿. Bent u kouwelijk of warmbloedig? Waar bent u bang voor? Zit uw pijn meestal links of rechts? Bent u extravert of verlegen? Een of enkele homeopathische geneesmiddelen passen precies bij u en uw klachten. Uiteindelijk is ieder mens uniek, dus eigenlijk zouden er zo¿n vier miljard homeopathische geneesmiddelen moeten zijn. Gelukkig is het toch mogelijk mensen in te delen naar typen. De 52 meest voorkomende geneesmiddeltypen heeft homeopathisch arts Frans Kusse in dit boekje beschreven. Wat voor type bent u, denk u?
U zult merken bij het doorlezen van het boek dat er meerdere middelen zijn waarin u zich (gedeeltelijk) herkent. Het kan zijn dat u met het ene middel bijvoorbeeld van uw hoofdpijn en van een bepaalde angst wordt afgeholpen, maar dat een ander middels nodig is om het oude verdriet en de chronisch hoest te genezen.
Frans Kusse studeerde andragogie aan de Universiteit van Amsterdam en combineerde deze studie met het uitvoeren van sociaal onderzoek. Daarna studeerde hij geneeskunde aan de Vrije Universiteit. Tijdens zijn studie volgde hij de opleiding homeopathie voor artsen (SHO) en vestigde zich in oktober 1984 als arts voor homeopathie in Amsterdam. Naast de patiëntenzorg is hij hoofdredacteur van het tijdschrift voor homeopathische artsen (SSC), schrijft hij artikelen en heeft hij verschillende boeken gepubliceerd. Momenteel is hij tevens coördinator van de opleiding en nascholing.
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

F. Kusse, F. Kusse - Wat voor type bent u?