Tim Krabbé - Gouden Ei

Schrijver:
Titel: Gouden Ei
ISBN: 9789044606218
Uitgever: Prometheus
Bijzonderheden: Conditie: Als nieuw
Prijs: € 14,40
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
Het boek 'Het Gouden Ei' is een psychologische thriller geschreven door Tim Krabbé. Het verhaal draait om de mysterieuze verdwijning van Saskia Ehlvest, de vriendin van Rex Hofman. Saskia verdwijnt tijdens een vakantie in Frankrijk op een benzinestation, en Rex blijft achter met onbeantwoorde vragen en een diep gevoel van verlies.

Jarenlang blijft Rex gefascineerd door de verdwijning van Saskia en zijn onvermogen om erachter te komen wat er met haar is gebeurd. Hij wordt geobsedeerd door het idee om de waarheid te achterhalen en besluit zijn leven te wijden aan het vinden van antwoorden.

Het verhaal neemt een onverwachte wending wanneer Rex in contact komt met Raymond Lemorne, een ogenschijnlijk vriendelijke en charmante man. Lemorne beweert de sleutel te hebben tot het mysterie van Saskia's verdwijning. Hij vertelt Rex dat hij Saskia heeft ontvoerd en haar heeft opgesloten in een speciaal ontworpen kist, waarin ze langzaam is gestorven. Lemorne biedt Rex de kans om hetzelfde lot te ondergaan, zodat hij kan ervaren wat Saskia heeft doorgemaakt.

Rex wordt geconfronteerd met een onmogelijke keuze: zal hij de kans grijpen om de waarheid te ontdekken en zijn geliefde Saskia te wreken, of zal hij weigeren en de rest van zijn leven in onwetendheid doorbrengen? Het boek verkent de duistere kanten van de menselijke geest en stelt de lezer voor ethische dilemma's.

Terwijl het verhaal zich ontvouwt, worden de motieven en de psyche van de personages steeds complexer. Rex wordt gedreven door een mix van liefde, wraak en obsessie, terwijl Lemorne een verontrustende fascinatie heeft voor het onderwerpen van anderen aan zijn sadistische experimenten.

'Het Gouden Ei' is een beklemmende en meeslepende thriller die de lezer op het puntje van zijn stoel houdt. Tim Krabbé weet de spanning op te bouwen door middel van subtiele hints en onverwachte plotwendingen. Het boek onderzoekt thema's als obsessie, schuld en de grenzen van menselijke moraal.

Met zijn beknopte schrijfstijl en doordachte karakterontwikkeling weet Krabbé de lezer te betrekken bij het verhaal en de morele dilemma's waar de personages voor staan. 'Het Gouden Ei' is een boek dat je niet snel loslaat en je nog lang na het omslaan van de laatste pagina zal bijblijven.
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Tim Krabbé - Gouden Ei