Benjamin Wallace - Azijn Voor De Miljardair

Schrijver:
Titel: Azijn Voor De Miljardair
ISBN: 9789035132726
Uitgever: Uitgeverij Bakker
Bijzonderheden: Conditie: Als nieuw
Prijs: € 19,85
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
In 1985 werd in veilinghuis Christie's voor maar liefst 156.000 dollar een fles Château Lafite Bordeaux uit 1787 verkocht. De familie Forbes telde dit enorme bedrag neer. Waarom zou iemand zoveel geld voor een fles wijn overhebben? De kostbare Château Lafite Bordeaux zou ooit in handen zijn geweest van niemand minder dan de Amerikaanse president Thomas Jefferson. Hardy Rodenstock, een Duitse wijnverzamelaar, ontdekte de fles, maar wilde echter niet onthullen waar hij de wijn precies had gevonden. Belazerde hij de boel? Het gerucht van een zwendel werd in de wereld gebracht. Zodoende kwamen er twee kampen tegenover elkaar te staan; degenen die bij hoog en laag bleven beweren dat de fles wijn authentiek was, en degenen die Rodenstock wilden ontmaskeren. Het duurde meer dan twintig jaar voordat de waarheid boven tafel kwam. In Azijn voor de Miljardair volgt Benjamin Wallace deze zoektocht op de voet, en biedt de lezer tegelijkertijd een meeslepende geschiedenis van wijn aan. Azijn voor de miljardair is het
spannende, humoristische relaas van wat waarschijnlijk de meest uitgebreide zwendel is sinds de zogenaamde dagboeken van Hitler. Het is tevens het debuut van een opvallend krachtige, nieuwe stem binnen de non-fictie.

Benjamin Wallace schreef voor de Amerikaanse bladen GQ, Food & Wine. Ook was hij hoofdredacteur van de Philadelphia. Hij woont en werkt in Brooklyn.
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Benjamin Wallace - Azijn Voor De Miljardair