Harpenau, Patty - The Life Codes. Het geheim van je leven

Schrijver:
Titel: The Life Codes. Het geheim van je leven
ISBN: 9789021541655
Taal: Nederlands
Uitgever: Kosmos Uitgevers
Bijzonderheden: 2008, gebonden, 157 pagina's, NIEUWSTAAT, GESIGNEERD door auteur, ophalen te Maastricht mogelijk
Prijs: € 22,00
Verzendkosten: € 4,85 (binnen Nederland)
Meer info:
Het geheim van je leven…•Coach en levensleraar Patty Harpenau laat de lezer kijken door het venster van het leven•Onthult de levenscodes en legt op toegankelijke manier het spel van het leven uit•Een boek voor het hart, het hoofd en de ziel•Beantwoordt vragen als: Waarom ben je hier? Wat is je doel? Waar draait het leven om?•Toont de levenscodes en maakt van dromen werkelijkheid•Wordt ondersteund door The Life Codes-trainingen en -seminars•www.thelifecodes.nl•In oktober 2008 komt de film The Life Codesvan Patty Harpenau uit•Auteur is beschikbaar voor interviews en lezingen•Uitgebreide promotie en publiciteit bij verschijnen boek en filmIn The Life Codes geeft levensleraar Patty Harpenau de spelregels voor het leven. Als levende magneten beschikken we over veel meer kennis en kracht dan we vermoeden. Deze krachten kunnen we in onszelf ontwaken door hun codes te kennen. Wie de spelregels begrijpt, begrijpt het leven. Wie de Codes kent, kan met het spel beginnen!The Life Codes legt praktisch en toegankelijk het spel van het leven uit. Het leert je de spelregels van het leven en leidt je zo naar nieuwe inzichten, veranderingen en nieuwe sleutels.Patty Harpenau schreef eerder de bestseller Het geheim van The Secret werkboek. Ze was als een van de eersten in Nederland betrokken bij The Secret. Als coach en levensleraar ontwikkelde ze verschillende audioworkshops om mensen over de Law of Attraction en de levenscodes te leren.
Verder lezen

BeauLivre uit Maastricht

particulier
Bij BeauLivre ligt de nadruk op Limburgensia, maar ook andere genres zijn vertegenwoordigd. Bestellingen worden snel en correct afgehandeld. Om beschadigingen tijdens de verzending tegen te gaan worden boeken zo goed mogelijk verpakt.
Bespaar uzelf verzendkosten en haal de boeken op te Maastricht. Op alle dagen van de week mogelijk.
Woont u binnen Maastricht en krijgt u de bestelling graag aan de deur gebracht? Voor 2 euro extra brengt BeauLivre het bestelde bij u langs, eveneens op alle dagen van de week!
Woont u in België? BeauLivre post ook over de grens waardoor u geen extra verzendkosten betaalt!
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Harpenau, Patty - The Life Codes. Het geheim van je leven Harpenau, Patty - The Life Codes. Het geheim van je leven Harpenau, Patty - The Life Codes. Het geheim van je leven Harpenau, Patty - The Life Codes. Het geheim van je leven

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij BeauLivre

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met BeauLivre
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en BeauLivre een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van BeauLivre vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • BeauLivre kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.