H.A.M.J. ten Have - Medische ethiek

Schrijver:
Titel: Medische ethiek
ISBN: 9789031352081
Uitgever: Bohn Stafleu van Loghum
Bijzonderheden: Als nieuw
Prijs: € 3,00
Verzendkosten: € 6,50 (binnen Nederland)
Meer info:
Stamcelonderzoek, nanotechnologie: technologische vernieuwingen vormen vaak een aanleiding om opnieuw na te denken over moreel verantwoorde toepassingen binnen de gezondheidszorg. Ook ontwikkelingen in het maatschappelijk denken vragen om een ethisch debat, bijvoorbeeld over embryoselectie en palliatieve sedatie.Deze derde, geheel herziene uitgave van Medische ethiek biedt een overzicht van de actuele ethische discussies binnen de gezondheidszorg. Naast aandacht voor de ethische implicaties van technologische en wetenschappelijke ontwikkelingen, worden ontwikkelingen in de zorgpraktijk en ethische aspecten van de nieuwe zorgverzekeringswet belicht.Kortom, wie zich breed wil oriënteren op medisch-ethische kwesties vindt in dit boek een analyse van relevante perspectieven. De vele voorbeelden en opgenomen casuïstiek geven de lezer bovendien een goed inzicht in de praktijk en maken de stof inzichtelijk.
Verder lezen

Books4Life Tilburg uit Tilburg

zakelijk

Logo Books4Life Tilburg

Books 4 Life exploiteert winkels in tweedehands boeken voor het goede doel, gerund door vrijwilligers. Books 4 Life heeft vestigingen in Amsterdam, Eindhoven, Groningen, Nijmegen, Tilburg en Utrecht. En in Oostenrijk in Graz en Wenen.
Meer informatie vindt u op www.books4lifetilburg.nl. Op deze site staat beschreven welke goede doelen Books 4 Life Tilburg steunt. Ook kunt u er lezen hoe u boeken kunt schenken en kopen en hoe u vrijwilliger of sponsor kunt worden.
e-mailadres: info@books4lifetilburg.nl
telefoon: 013-4663680
bezoekadres winkel:
Gebouw C, Kamer 045
op de Universiteit van Tilburg,
Warandelaan 2,
5037 AB Tilburg
Verder lezen

De verkoper zal binnen 4 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.