R.H. Rozendal - Inleiding in de kinesiologie van de mens

Schrijver:
Titel: Inleiding in de kinesiologie van de mens
ISBN: 9789039801314
Uitgever: Robijns /
Bijzonderheden: Goed - Gebruikssporen.
Prijs: € 4,50
Verzendkosten: € 6,50 (binnen Nederland)
Meer info:
De 6e druk van Inleiding in de kinesiologie van de mens is geheel herzien. Zowel inhoudelijk als qua vormgeving.
Inhoudelijk kwamen de auteurs tegemoet aan de wens van veel gebruikers om de tekst minder compact en beter toegankelijk te maken. Bovendien werd een onderscheid gemaakt in drie informatie-soorten: ten eerste algemene informatie voor alle gebruikers, ten tweede boxen met specifiek theoretisch verdiepende informatie, en ten slotte meer op de praktische toepassing gerichte informatie voor de verschillende gebruikersgroepen. Deze aanpak maakt het boek aantrekkelijk voor een brede gebruikerskring.
Wat betreft vormgeving werden de lay out en de illustraties sterk gemoderniseerd. In combinatie met de tekstuele vernieuwingen komt dit de toegankelijkheid van het boek sterk ten goede.
Verder lezen

Books4Life Tilburg uit Tilburg

zakelijk

Logo Books4Life Tilburg

Books 4 Life exploiteert winkels in tweedehands boeken voor het goede doel, gerund door vrijwilligers. Books 4 Life heeft vestigingen in Amsterdam, Eindhoven, Groningen, Nijmegen, Tilburg en Utrecht. En in Oostenrijk in Graz en Wenen.
Meer informatie vindt u op www.books4lifetilburg.nl. Op deze site staat beschreven welke goede doelen Books 4 Life Tilburg steunt. Ook kunt u er lezen hoe u boeken kunt schenken en kopen en hoe u vrijwilliger of sponsor kunt worden.
e-mailadres: info@books4lifetilburg.nl
telefoon: 013-4663680
bezoekadres winkel:
Gebouw C, Kamer 045
op de Universiteit van Tilburg,
Warandelaan 2,
5037 AB Tilburg
Verder lezen

De verkoper zal binnen 4 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.