Gerdien Nijland - Zonder jou

Schrijver:
Titel: Zonder jou
ISBN: 9789462783515
Uitgever: Banier Bv, Uitgeverij de
Bijzonderheden: Conditie: Goed
Prijs: € 8,35
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
Najaar 1946 – Julien bezoekt de vrouw van zijn overleden vriend Samuel. Zijn missie is eenvoudig: haar twee dagboeken brengen. In deze dagboeken heeft Samuel alle belevenissen opgetekend van hun omzwervingen tijdens de oorlog.
Julien en Samuel hebben maandenlang te voet door Frankrijk en Spanje getrokken, met als doel Engeland te bereiken en te strijden in het leger van de geallieerden. Tussen de twee Engelandvaarders ontwikkelt zich gedurende de reis een hechte vriendschap. Echter, kort nadat ze hun doel bereikt hebben, sterft Samuel. Julien voelt zich verantwoordelijk voor de dood van zijn vriend. De altijd zo optimistische jongeman verandert hierdoor in een man die wordt gekweld door wroeging en schuld.
Julien kan zich er niet toe zetten om de dagboeken aan Clara te geven, en langer dan verwacht blijft hij in contact met Clara en haar familie. Deze periode heeft hij nodig om zijn leven op de rit te krijgen, en – veel meer nog – de vrede te vinden waar hij zo naar verlangt.
Julien kan zich er niet toe zetten om de dagboeken aan Clara te geven. Hoe zal Clara reageren als ze de dagboeken leest en de waarheid te weten komt?
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Gerdien Nijland - Zonder jou