Verrassend Brabant, Verrassend Brabant - Verrassend Brabant

Schrijver:
Titel: Verrassend Brabant
ISBN: 9789402601909
Uitgever: Aerial Media Company B.V.
Bijzonderheden: Conditie: Goed
Prijs: € 21,80
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
De schoonheid van Brabant is groots. Door de eeuwen heen is er zoveel gebeurd, gebouwd en veranderd, er zijn boeken vol over geschreven. En iedereen die in Brabant woont, of er slechts 'langer dan 1 dag' is geweest, kent al die mooie plekken. Toch?
We hebben weet van de geschiedenis in het gebied waar we zelf wonen. En ja, de steden Den Bosch, Breda, Tilburg en Eindhoven kennen we allemaal. Maar ondanks dat onze provincie 'bovengemiddeld' is verstedelijkt, is het grotendeels een landelijke provincie. Met heel veel natuurschoon. En aan al dat 'schoon' razen we meestal voorbij. Door de weeks, op weg naar het werk. In het weekend, tijdens de korte uitjes naar de familie. De makers van het boek Verrassend Brabant trokken te voet door Brabant en fotografeerden wat ze tegenkwamen. Het kon een oude grenspaal zijn, een apart gevormde dennenboom of een stuk van een doorgezakt dak van een oude schuur. Ze fotografeerden 'van buiten'. Zoals een snelle voorbijganger het zou zien. Zo reisden ze vanaf 2013 met hun camera's door Noord-Brabant. Wat begon als het werk van pure hobbyisten op heldere winterse dagen, groeide uit tot een grote verzameling prachtige foto´s op allerlei locaties en in de verschillende jaargetijden. Op zoek naar fotogenieke 'kiekjes' werd het idee voor het boek Verrassend Brabant geboren.
Verrassend Brabant is een prachtig kijkboek dat door het grote formaat en prachtige vormgeving wellicht het mooiste fotoboek over Brabant mag worden genoemd. De mengeling van landschappen, natuur, kerken en kapelletjes, watermolens en oude fabrieken, van dorpen en gehuchten tot grote steden, geven zo'n breed beeld van onze provincie dat er voor iedereen wel herkenningspunten instaan. Er is getracht met beeld een verhaal te vertellen en door de composities van de pagina's een unieke sfeer te creëren. Alsof de lezer van het boek er bij staat. Wandel mee met het fotografisch oog over de besneeuwde maasdijk richting Haarsteeg of ga door de hurken om de palen op de grafheuvels op de Regte Heide anders te ervaren. Leun even tegen een van de 13 rode beuken op de Westrik of ruik de herfst na een warme zomer in Breda.
Verrassend Brabant bevat ook nog eens acht geselecteerde wandelingen die uitgewerkt zijn met prachtige kaarten en foto's. Deze wandelingen zijn gemaakt met mooisteroutes.nl en uitgebreide beschrijvingen van de routes kunnen via een code in het boek via de site van mooisteroutes.nl gratis worden gedownload. Elke route is voorzien van een topografische kaart en van alle routes is een GPS-versie beschikbaar.
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Verrassend Brabant, Verrassend Brabant - Verrassend Brabant