Pleun R. Troost - Troost, Pleun R.-De tram verdwijnt...

Schrijver:
Titel: Troost, Pleun R.-De tram verdwijnt...
ISBN: 9080031429
Uitgever:
Bijzonderheden: De tram verdwijnt... van Pleun R. Troost is het derde en laatste deel over de stoomtram tussen Rotterdam en Hoekse Waard gedurende de laatste 30 jaren van zijn bestaan (1936-1966). Daarmee is deze, op historische feiten en anekdotes gebaseerde rom...
Prijs: € 9,50
Verzendkosten: € 3,50 (binnen Nederland)
Meer info:
De tram verdwijnt... van Pleun R. Troost is het derde en laatste deel over de stoomtram tussen Rotterdam en Hoekse Waard gedurende de laatste 30 jaren van zijn bestaan (1936-1966).
Daarmee is deze, op historische feiten en anekdotes gebaseerde romanserie als trilogie afgerond. Als zoon van een stoomtrammachinist vertelt Pleun Troost over het leven van alledag van zowel een tram- als een boerenfamilie, verweven met de gebeurtenissen bij de tram. Die gebeurtenissen worden beheerst door de economische crisis, de bezetting, de watersnoodramp en de teloorgang van de tram. Een boeiende zeer lezenswaardige christelijke streekroman.
Met 32 tramfoto's.
Verder lezen

Boekenstek uit Goudswaard

zakelijk

Logo Boekenstek

Onze verzendkosten bedragen € 3,50 per bestelling (binnen Nederland). Bij bestellingen boven de € 50,- betaalt u geen verzendkosten. Zie voor meer informatie www.boekenstek.nl.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Pleun R. Troost - Troost, Pleun R.-De tram verdwijnt...