Deze titel kan niet worden besteld.
Deze titel kan nu niet besteld worden. Probeer het later opnieuw

Geert Mak - Mak, Geert-De eeuw van mijn vader

Schrijver:
Titel: Mak, Geert-De eeuw van mijn vader
ISBN: 9789025428006
Uitgever:
Bijzonderheden: De eeuw van mijn vader van Geert Mak is een boek om in een adem uit te lezen.  Geert Mak schrijft zelf het volgende op zijn website (http://www.geertmak.nl/nl/nederland/boeken/de-eeuw-van-mijn-vader/) over dit boek:  Zelden zullen Nederlandse le...
Prijs: € 7,50
Verzendkosten: € 3,50 (binnen Nederland)
Meer info:
De eeuw van mijn vader van Geert Mak is een boek om in een adem uit te lezen. 
Geert Mak schrijft zelf het volgende op zijn website (http://www.geertmak.nl/nl/nederland/boeken/de-eeuw-van-mijn-vader/) over dit boek: 
Zelden zullen Nederlandse lezers een boek zo snel in het hart hebben gesloten als De eeuw van mijn vader. De ruim vijfhonderd pagina’s tellende studie over honderd jaar vaderlandse geschiedenis verscheen in 1999 en kende vervolgens herdruk na herdruk. Het is dan ook een indrukwekkende synthese van verhalende genealogie en geschiedschrijving, die niet alleen het leven van één man – de vader van de auteur – omvat, maar zo’n beetje de hele Nederlandse twintigste eeuw. Dat leven van vader Mak begon op 28 september 1899 in Schiedam, waar grootvader Mak een zeilmakerij bezat. Die dag vormt het beginpunt van een schitterende wandeling door het Nederland van de twintigste eeuw.
Verder lezen

Boekenstek uit Goudswaard

zakelijk

Logo Boekenstek

Onze verzendkosten bedragen € 3,50 per bestelling (binnen Nederland). Bij bestellingen boven de € 50,- betaalt u geen verzendkosten. Zie voor meer informatie www.boekenstek.nl.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Geert Mak - Mak, Geert-De eeuw van mijn vader