Ds. G. van Reenen - Reenen, Ds. G. van-De Heidelbergse Catechis

Schrijver:
Titel: Reenen, Ds. G. van-De Heidelbergse Catechismus
ISBN: 9033101335
Uitgever:
Bijzonderheden: De Heidelbergse Catechismus, toegelicht voor eenvoudigen in 52 preken door ds. G. van Reenen.  Ds. G. van Reenen had een vruchtbare pen. Behalve veel preken en samensprekingen liet hij een Catechismusverklaring na. Dat was een uitgave waar hij er...
Prijs: € 45,00
Verzendkosten: Gratis (binnen Nederland)
Meer info:
De Heidelbergse Catechismus, toegelicht voor eenvoudigen in 52 preken door ds. G. van Reenen. 
Ds. G. van Reenen had een vruchtbare pen. Behalve veel preken en samensprekingen liet hij een Catechismusverklaring na. Dat was een uitgave waar hij erg tegenop zag. Het kwam hem voor als een vermetel werk voor een oud, zwak en ongeletterd man - hij was toen al 65 jaar - te meer omdat er al zoveel verklaringen van de Catechismus waren van geleerde en godzalige mannen. Het werk van de oudvaders te verbeteren, kwam in zijn gedachten niet op. Hij schrijft in een Woord vooraf dat hij voor de aandrang die op hem uitgeoefend werd, bezweek en een eenvoudige toelichting op de Catechismus schreef, 'geschikt om in de godsdienstoefening te lezen, omdat daar grote behoefte aan was'.
Verder lezen

Boekenstek uit Goudswaard

zakelijk

Logo Boekenstek

Onze verzendkosten bedragen € 3,50 per bestelling (binnen Nederland). Bij bestellingen boven de € 50,- betaalt u geen verzendkosten. Zie voor meer informatie www.boekenstek.nl.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Ds. G. van Reenen - Reenen, Ds. G. van-De Heidelbergse Catechismus