Prof. Dr. W. van 't Spijker, Dr. W. Balke, Drs. K. Exalto en L. van Dr

Schrijver:
Titel: Spijker, Prof. Dr. W. van 't (e.a.)-Bij brood en beker
ISBN: 9061406625
Uitgever:
Bijzonderheden: Bij brood en beker, onder redaktie van Prof. Dr. W. van 't Spijker, Dr. W. Balke, Drs. K. Exalto en L. van Driel is een boek over leer en gebruik van het heilig avondmaal in het Nieuwe Testament en in de geschiedenis van de westerse kerk.  Met bi...
Prijs: € 15,00
Verzendkosten: € 3,50 (binnen Nederland)
Meer info:
Bij brood en beker, onder redaktie van Prof. Dr. W. van 't Spijker, Dr. W. Balke, Drs. K. Exalto en L. van Driel is een boek over leer en gebruik van het heilig avondmaal in het Nieuwe Testament en in de geschiedenis van de westerse kerk. 
Met bijdragen van Dr. T. Brienen, Prof. Dr. J. van Genderen, Prof. Dr. C. Graafland, Dr. C.A. Tukker, Prof. Dr. J.P. Versteeg en Dr. L.G. Zwanenburg.
Verder lezen

Boekenstek uit Goudswaard

zakelijk

Logo Boekenstek

Onze verzendkosten bedragen € 3,50 per bestelling (binnen Nederland). Bij bestellingen boven de € 50,- betaalt u geen verzendkosten. Zie voor meer informatie www.boekenstek.nl.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Prof. Dr. W. van 't Spijker, Dr. W. Balke, Drs. K. Exalto en L. van Driel (redactie) en Dr. T. Brienen, Prof. Dr. J. van Genderen, Prof. Dr. C. Graafland, Dr. C.A. Tukker, Prof. Dr. J.P. Versteeg en Dr. L.G. Zwanenburg (medewerkers) - Spijker, Prof. Dr. W. van 't (e.a.)-Bij brood en beker