Ds. P. Blok - Blok, Ds. P.-De nalezing van een bijwoner

Schrijver:
Titel: Blok, Ds. P.-De nalezing van een bijwoner
ISBN: 9789055518784
Uitgever:
Bijzonderheden: Ds. P. Blok bundelde een aantal korte overdenkingen: De nalezing van een bijwoner.  Hij schrijft in zijn woord vooraf: Gelijk op de akker de aren verspreid liggen, zijn deze overdenkingen te vinden in Gods onfeilbaar Woord. Dat ze tot spijze moge...
Prijs: € 8,50
Verzendkosten: € 3,50 (binnen Nederland)
Meer info:
Ds. P. Blok bundelde een aantal korte overdenkingen: De nalezing van een bijwoner. 
Hij schrijft in zijn woord vooraf: Gelijk op de akker de aren verspreid liggen, zijn deze overdenkingen te vinden in Gods onfeilbaar Woord. Dat ze tot spijze mogen zijn voor vreemdelingen en bijwoners.
Het woestijnvolk ontvangt een boodschap van de God van het braambos. Die boodschap bevat niet alleen een opdracht, maar ook een belofte voor een deel van het volk. Het wijst naar de bijzondere verbondszorg ten opzichte van armen, weduwen, wezen en vreemdelingen. Een deel van de oogst moet voor hen worden afgezonderd. Op de gemaaide akker ligt een deel dat hun is toegezegd.
De trouwe zorg van de God van het braambos wijst terug naar de verbondsbelofte die eenmaal in de woestijn aan Mozes werd gegeven. De nalezing ervan bewijst de waarheid van de woorden Gods.
Verder lezen

Boekenstek uit Goudswaard

zakelijk

Logo Boekenstek

Onze verzendkosten bedragen € 3,50 per bestelling (binnen Nederland). Bij bestellingen boven de € 50,- betaalt u geen verzendkosten. Zie voor meer informatie www.boekenstek.nl.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Ds. P. Blok - Blok, Ds. P.-De nalezing van een bijwoner