Theodorus van der Groe - Groe, Theodorus van der-Het lezen van

Schrijver:
Titel: Groe, Theodorus van der-Het lezen van de Heilige Schrift
ISBN: 9033107279
Uitgever:
Bijzonderheden: Het lezen van de Heilige Schrift is een verhandeling van Theodorus van der Groe over de noodzakelijkheid van het lezen van de Bijbel en van godgeleerde boeken. Van der Groe handelt ook over de wijze waarop dit door Gods genade met het meeste voor...
Prijs: € 5,00
Verzendkosten: € 3,50 (binnen Nederland)
Meer info:
Het lezen van de Heilige Schrift is een verhandeling van Theodorus van der Groe over de noodzakelijkheid van het lezen van de Bijbel en van godgeleerde boeken.
Van der Groe handelt ook over de wijze waarop dit door Gods genade met het meeste voordeel voor de ziel gedaan kan worden.
Theodorus van der Groe (1705-1784) was predikant te Rijnsaterwoude van 1730 tot 1740. Daarna tot zijn overlijden te Kralingen.Van der Groe was een van de belangrijkste vertegenwoordigers van de Nadere Reformatie en tevens de laatste man van formaat in deze kring. Zijn geschriften worden regelmatig herdrukt en vinden nog steeds grote waardering.
Verder lezen

Boekenstek uit Goudswaard

zakelijk

Logo Boekenstek

Onze verzendkosten bedragen € 3,50 per bestelling (binnen Nederland). Bij bestellingen boven de € 50,- betaalt u geen verzendkosten. Zie voor meer informatie www.boekenstek.nl.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Theodorus van der Groe - Groe, Theodorus van der-Het lezen van de Heilige Schrift