John Blanchard - Blanchard, John-Zalig zijn zij

Schrijver:
Titel: Blanchard, John-Zalig zijn zij
ISBN: 9789033605789
Uitgever:
Bijzonderheden: John Blanchard beschrijft in Zalig zijn zij-De zaligsprekingen voor vandaag de zaligsprekingen als een profielschets van de christelijke tegencultuur. Het leven van een christen trekt vooral aandacht doordat het anders is, doordat het tegen de str...
Prijs: € 7,50
Verzendkosten: € 3,50 (binnen Nederland)
Meer info:
John Blanchard beschrijft in Zalig zijn zij-De zaligsprekingen voor vandaag de zaligsprekingen als een profielschets van de christelijke tegencultuur.
Het leven van een christen trekt vooral aandacht doordat het anders is, doordat het tegen de stroom van de cultuur ingaat, zegt hij. In zijn gedetailleerde uitleg van dit bijbelgedeelte wijst Blanchard op de tegenstellingen die aan de zaligsprekingen ten grondslag liggen. Verder laat hij zien dat de afzonderlijke zaligsprekingen onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn en elkaar versterken. Ook ruimt hij misvattingen rond dit bijbelgedeelte uit de weg. Met dit boek doet Blanchard de oproep om de zaligsprekingen ter harte te nemen en een nieuw en radicaal ander leven te leiden in een oude, slechte wereld.
John Blanchard (geb. 1932) is evangelist en een van de oprichters van Christian Ministries.
Verder lezen

Boekenstek uit Goudswaard

zakelijk

Logo Boekenstek

Onze verzendkosten bedragen € 3,50 per bestelling (binnen Nederland). Bij bestellingen boven de € 50,- betaalt u geen verzendkosten. Zie voor meer informatie www.boekenstek.nl.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

John Blanchard - Blanchard, John-Zalig zijn zij