J.M. Vermeulen - Vermeulen, J.M.-Het hoogste ambt

Schrijver:
Titel: Vermeulen, J.M.-Het hoogste ambt
ISBN: 9789061408574
Uitgever:
Bijzonderheden: J.M. Vermeulen vertelt in Het hoogste ambt uit het leven van ds. A.D. Muilwijk, predikant van de Oud Gereformeerde Gemeente in Nederland te Dordrecht.  Ds. A.D. Muilwijk (1937-1993) was een markante persoonlijkheid in kerkelijk Nederland en daarb...
Prijs: € 20,00
Verzendkosten: € 3,50 (binnen Nederland)
Meer info:
J.M. Vermeulen vertelt in Het hoogste ambt uit het leven van ds. A.D. Muilwijk, predikant van de Oud Gereformeerde Gemeente in Nederland te Dordrecht. 
Ds. A.D. Muilwijk (1937-1993) was een markante persoonlijkheid in kerkelijk Nederland en daarbuiten. Deze talentvolle prediker was bedeeld met grote gaven van hoofd en hart.
Hij diende de Oud Gereformeerde Gemeente van Dordrecht van 1983 tot 1993 en genoot bekendheid als oprichter van de Stichting Ouderenzorg. Vele malen stak hij de oceaan over.
In deze levensbeschrijving wordt aandacht geschonken aan alle facetten van zijn leven en werk. De auteur kreeg inzage in het vrijwel complete familiearchief.
Ds. Muilwijk had een volstrekte eigen stijl en een kernachtige manier van uitdrukken. De mooiste citaten en gezegden over uiteenlopende onderwerpen zijn in ruim 120 kaderteksten opgenomen. Meer dan 125 meest onbekende afbeeldingen verluchten deze uitgave.
Met een voorwoord van ds. G. Gerritsen.
Verder lezen

Boekenstek uit Goudswaard

zakelijk

Logo Boekenstek

Onze verzendkosten bedragen € 3,50 per bestelling (binnen Nederland). Bij bestellingen boven de € 50,- betaalt u geen verzendkosten. Zie voor meer informatie www.boekenstek.nl.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

J.M. Vermeulen - Vermeulen, J.M.-Het hoogste ambt