Ds. C.G. Vreugdenhil - Vreugdenhil, Ds. C.G.-Triomftocht

Schrijver:
Titel: Vreugdenhil, Ds. C.G.-Triomftocht
ISBN: 9789088650840
Uitgever:
Bijzonderheden: Na Borgtocht, waarin de lijdende en vernederde Christus centraal stond, nu Triomftocht van ds. C.G. Vreugdenhil, een bundel met 56 overdenkingen voor 8 weken. Hierin valt het licht op de opgestane en verheerlijkte Christus. Na Zijn vernederende ...
Prijs: € 10,00
Verzendkosten: € 3,50 (binnen Nederland)
Meer info:
Na Borgtocht, waarin de lijdende en vernederde Christus centraal stond, nu Triomftocht van ds. C.G. Vreugdenhil, een bundel met 56 overdenkingen voor 8 weken.
Hierin valt het licht op de opgestane en verheerlijkte Christus. Na Zijn vernederende Borgtocht volgt immers een verheerlijkende Triomftocht, waarin Hij schittert als overwinnaar van dood, zonde en satan.
Eerst staat de opgestane Christus centraal. Daarna worden Zijn verschijningen aan de discipelen overdacht. Vervolgens wordt ingegaan op de betekenis van Christus'' hemelvaart. Ten slotte wordt een week gewijd aan de uitstorting van de Heilige Geest.
Verder lezen

Boekenstek uit Goudswaard

zakelijk

Logo Boekenstek

Onze verzendkosten bedragen € 3,50 per bestelling (binnen Nederland). Bij bestellingen boven de € 50,- betaalt u geen verzendkosten. Zie voor meer informatie www.boekenstek.nl.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Ds. C.G. Vreugdenhil - Vreugdenhil, Ds. C.G.-Triomftocht