Ds. P. den Butter - Butter, Ds. P. den-Kompas voor kolonisten

Schrijver:
Titel: Butter, Ds. P. den-Kompas voor kolonisten
ISBN: 9789033118852
Uitgever:
Bijzonderheden: Kompas voor Kolonisten van ds. P. den Butter bevat een gedegen uitleg over de Brief van Paulus aan de Filippenzen, daarnaast veel praktische lessen voor het dagelijks leven.  De inwoners van Filippi waren vrijwel allemaal aanhangers van andere g...
Prijs: € 12,50
Verzendkosten: € 3,50 (binnen Nederland)
Meer info:
Kompas voor Kolonisten van ds. P. den Butter bevat een gedegen uitleg over de Brief van Paulus aan de Filippenzen, daarnaast veel praktische lessen voor het dagelijks leven. 
De inwoners van Filippi waren vrijwel allemaal aanhangers van andere goden. Toen het licht van het Evangelie er kwam werd dit anders. Met deze gemeente was Paulus op een bijzondere wijze verbonden. Haar welzijn ging hem zeer ter harte. Als hij een brief aan hen schrijft, reikt hij die kolonisten vande hemel als het ware een kompas aan, in vertrouwen dat dit kompas hen veilig zal leiden tot hun eigenlijke vaderland, de hemel. 
Verder lezen

Boekenstek uit Goudswaard

zakelijk

Logo Boekenstek

Onze verzendkosten bedragen € 3,50 per bestelling (binnen Nederland). Bij bestellingen boven de € 50,- betaalt u geen verzendkosten. Zie voor meer informatie www.boekenstek.nl.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Ds. P. den Butter - Butter, Ds. P. den-Kompas voor kolonisten