Henny Thijssing-Boer - Thijssing-Boer, Henny-Als een herfstblad

Schrijver:
Titel: Thijssing-Boer, Henny-Als een herfstblad in de wind
ISBN: 9024215838
Uitgever:
Bijzonderheden: Als een herfstblad in de wind is na En de akker werd geploegd en Een wilde papaver het derde deel van een trilogie van Henny Thijssing-Boer, de bekende romanschrijfster.  Geert voelt zich na het overlijden van zijn vrouw vaak wat eenzaam en ove...
Prijs: € 3,50
Verzendkosten: € 3,50 (binnen Nederland)
Meer info:
Als een herfstblad in de wind is na En de akker werd geploegd en Een wilde papaver het derde deel van een trilogie van Henny Thijssing-Boer, de bekende romanschrijfster. 
Geert voelt zich na het overlijden van zijn vrouw vaak wat eenzaam en overbodig. Zijn kinderen zijn volwassen en hebben zo hun eigen besognes, die hebben hem niet meer nodig. Maar dan kruist opeens een door de maatschappij in een uithoek gedreven jonge vrouw zijn pad. En Geert ziet z'n taak en neemt dit verschoppelingetje liefdevol in zijn huis op.
Niet iedereen is hiermee ingenomen. Maar Geert gaat rustig zijn gang en trekt zich van roddelende stemmen niets aan. Door z'n protegé raakt hij verwikkeld in allerlei problemen. Hij ontmoet vrouwen, waarvan sommige menen zich met zijn zaken te moeten bemoeien. Terwijl andere er gewoon zijn als hij hun raad nodig heeft. Tot Geert ontdekt dat er maar één vrouw is die hem al lange tijd belangeloos en onbaatzuchtig heeft liefgehad.
Verder lezen

Boekenstek uit Goudswaard

zakelijk

Logo Boekenstek

Onze verzendkosten bedragen € 3,50 per bestelling (binnen Nederland). Bij bestellingen boven de € 50,- betaalt u geen verzendkosten. Zie voor meer informatie www.boekenstek.nl.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Henny Thijssing-Boer - Thijssing-Boer, Henny-Als een herfstblad in de wind