Deze titel kan niet worden besteld.
Deze titel kan nu niet besteld worden. Probeer het later opnieuw

Lauraine Snelling - Snelling, Lauraine-Het land van duizend mor

Schrijver:
Titel: Snelling, Lauraine-Het land van duizend morgens
ISBN: 9789023994053
Uitgever:
Bijzonderheden: In de roman Het land van duizend morgens van Lauraine Snelling besluiten Ingeborg en Roald vanuit Noorwegen naar Amerika te emigreren.  De belofte van gratis land lokt Roald en Ingeborg Bjorklund in 1880 weg uit hun huis hoog boven de fjorden in ...
Prijs: € 12,50
Verzendkosten: € 3,50 (binnen Nederland)
Meer info:
In de roman Het land van duizend morgens van Lauraine Snelling besluiten Ingeborg en Roald vanuit Noorwegen naar Amerika te emigreren. 
De belofte van gratis land lokt Roald en Ingeborg Bjorklund in 1880 weg uit hun huis hoog boven de fjorden in Noorwegen. Na drie lange jaren sparen en een barre overtocht naar Amerika, komen ze eindelijk aan in de haven van New York. In dit nieuwe land hopen ze een goed leven te kunnen opbouwen en hun kinderen een mooie toekomst te bieden. Het pioniersleven betekent keihard bikkelen, onder primitieve omstandigheden. Maar de inmiddels zwangere Ingeborg houdt dapper vol. Ze heeft er alles voor over haar dromen te verwezenlijken. Dan breekt een verschrikkelijke winter aan.
De Bjorklunds, die het klimaat nog niet goed kennen, worden overvallen door de sneeuwstormen. Ingeborgs leven verandert ingrijpend - en voorgoed.
Verder lezen

Boekenstek uit Goudswaard

zakelijk

Logo Boekenstek

Onze verzendkosten bedragen € 3,50 per bestelling (binnen Nederland). Bij bestellingen boven de € 50,- betaalt u geen verzendkosten. Zie voor meer informatie www.boekenstek.nl.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Lauraine Snelling - Snelling, Lauraine-Het land van duizend morgens