Dr. P.A.E. Sillevis Smitt - Sillevis Smitt, Dr. P.A.E.-Handboek

Schrijver:
Titel: Sillevis Smitt, Dr. P.A.E.-Handboek voor de Heilige Geschiedenis
Uitgever:
Bijzonderheden: Handboek voor de Heilige Geschiedenis door dr. P.A.E. Sillevis Smitt. Twee delen:  - Het Oude Testament - Het Nieuwe Testament De geachte Schrijver heeft zich ten taak gesteld een Handboek van de Heilige (Bijbelsche) geschiedenis te geven, dat aa...
Prijs: € 15,00
Verzendkosten: € 3,50 (binnen Nederland)
Meer info:
Handboek voor de Heilige Geschiedenis door dr. P.A.E. Sillevis Smitt.
Twee delen: 
- Het Oude Testament
- Het Nieuwe Testament
De geachte Schrijver heeft zich ten taak gesteld een Handboek van de Heilige (Bijbelsche) geschiedenis te geven, dat aan de eischen des tijds beantwoordt en dienstig kan zijn voor allerlei kring. Dit werk getuigt van veel studie en voorziet zeer zeker in een thans bestaande behoefte.
Er is partij getrokken van de nieuwere wetenschappen, bijzonder van de Assyriologie en de Egyptiologie.
De wakkere Uitgever deed een uitnemende keus, om dit werk aan zulke goede handen toe te vertrouwen. Om slechts dit eene te noemen, handhaaft Ds. Sillevis Smitt op een uitnemende wijze de goddelijke oorsprong en het goddelijk karakter van Israëls profeten, tegenover een valsche theorie van Kuenen en de voorstelling van het Panbabylonisme, dat de herkomst van Israëls profetie, door nieuwere ontdekkingen , een geheel onware en valsche oorsprong wil toegekend zien.
Voor schriftonderzoekers en studeerenden is dit een zeer kostelijk werk, dat we gaarne aanbevelen. Ruste er rijken zegen op! (De Wekker, 19 december 1913).
Verder lezen

Boekenstek uit Goudswaard

zakelijk

Logo Boekenstek

Onze verzendkosten bedragen € 3,50 per bestelling (binnen Nederland). Bij bestellingen boven de € 50,- betaalt u geen verzendkosten. Zie voor meer informatie www.boekenstek.nl.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Dr. P.A.E. Sillevis Smitt - Sillevis Smitt, Dr. P.A.E.-Handboek voor de Heilige Geschiedenis