Bodie Thoene - Thoene, Bodie-In het huis van mijn vader

Schrijver:
Titel: Thoene, Bodie-In het huis van mijn vader
ISBN: 9789024263325
Uitgever:
Bijzonderheden: In het huis van mijn vader is het eerste deel van een serie van Bodie Thoene: De erfenis van Shiloh, weer zo'n prachtige serie van de schrijfster van De Kronieken van Sion.  Bodie Thoene heeft met haar spannende stijl al vele lezers in Nederland ...
Prijs: € 6,00
Verzendkosten: € 3,50 (binnen Nederland)
Meer info:
In het huis van mijn vader is het eerste deel van een serie van Bodie Thoene: De erfenis van Shiloh, weer zo'n prachtige serie van de schrijfster van De Kronieken van Sion. 
Bodie Thoene heeft met haar spannende stijl al vele lezers in Nederland in de ban. In een nieuwe trilogie, waarvan hier het eerste deel wordt aangeboden, volgt ze de lotgevallen van drie families in het Amerika van de jaren twintig, waar religieuze en culturele intolerantie de vrijheid bedreigt en de Ku Klux Klan terreur uitoefent.
Vier jonge soldaten (drie van hen resp. van joodse, Ierse, zwarte afkomst en de boerenzoon Birch Tucker uit de Shiloh-vallei in Arkansas) hebben gevochten aan het Europese front in de Eerste Wereldoorlog en keren na de wapenstilstand verbroederd terug naar huis. Maar daar beginnen de problemen en ondervindt de zwarte Jefferson Caufield, wat het betekent geen blanke te zijn. Als opgejaagd wild moet, hij vluchten voor zijn leven...
Verder lezen

Boekenstek uit Goudswaard

zakelijk

Logo Boekenstek

Onze verzendkosten bedragen € 3,50 per bestelling (binnen Nederland). Bij bestellingen boven de € 50,- betaalt u geen verzendkosten. Zie voor meer informatie www.boekenstek.nl.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Bodie Thoene - Thoene, Bodie-In het huis van mijn vader