Dr. W. Balke, drs. K. Exalto, prof. dr. J. van Genderen, prof. dr. C.

Schrijver:
Titel: Balke, Dr. W. (e.a.)-Luther en het gereformeerd protestantisme
ISBN: 9023904354
Uitgever:
Bijzonderheden: Luther en het gereformeerd protestantisme beschrijft vanuit historische en dogmatische hoek de persoon en de betekenis van Maarten Luther.  De betekenis van Luther voor het lutheranisme is zonder meer duidelijk, maar ook voor het gereformeerd pro...
Prijs: € 5,00
Verzendkosten: € 3,50 (binnen Nederland)
Meer info:
Luther en het gereformeerd protestantisme beschrijft vanuit historische en dogmatische hoek de persoon en de betekenis van Maarten Luther. 
De betekenis van Luther voor het lutheranisme is zonder meer duidelijk, maar ook voor het gereformeerd protestantisme heeft hij veel betekend. In dit boek wordt daarvan iets aan het licht gebracht.
Met bijdragen van dr. W. Balke, drs. K. Exalto, prof. dr. J. van Genderen, prof. dr. C. Graafland, dr. J. Hoek, prof. J. Kamphuis, prof. dr. W. van 't Spijker en dr. C.A. Tukker.
Verder lezen

Boekenstek uit Goudswaard

zakelijk

Logo Boekenstek

Onze verzendkosten bedragen € 3,50 per bestelling (binnen Nederland). Bij bestellingen boven de € 50,- betaalt u geen verzendkosten. Zie voor meer informatie www.boekenstek.nl.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Dr. W. Balke, drs. K. Exalto, prof. dr. J. van Genderen, prof. dr. C. Graafland, dr. J. Hoek, prof. J. Kamphuis, prof. dr. W. van 't Spijker en dr. C.A. Tukker - Balke, Dr. W. (e.a.)-Luther en het gereformeerd protestantisme