Dr. L. Floor - Floor, Dr. L.-Jakobus

Schrijver:
Titel: Floor, Dr. L.-Jakobus
ISBN: 9789024260942
Uitgever:
Bijzonderheden: Jakobus, brief van een broeder van dr. L. Floor is een deel in de serie Commentaar op het Nieuwe Testament (CNT), derde serie.  De brief van Jakobus is een brief van dichtbij. Van Jezus’ eigen broer, leider van de oudste gemeente in Jeruzalem. ...
Prijs: € 12,50
Verzendkosten: € 3,50 (binnen Nederland)
Meer info:
Jakobus, brief van een broeder van dr. L. Floor is een deel in de serie Commentaar op het Nieuwe Testament (CNT), derde serie. 
De brief van Jakobus is een brief van dichtbij. Van Jezus’ eigen broer, leider van de oudste gemeente in Jeruzalem. De taal van de Bergrede klinkt erin door. De boodschap daarvan wordt doorgegeven aan een volgende generatie. De brief richt zich daarbij vooral op het christelijke leven. Jakobus laat zien welke vruchten de boom van het geloof mag dragen.
Dr. L. Floor (1923-2020), was emeritus-predikant van de Christelijk Gereformeerde kerken en emeritus-hoogleraar te Potchefstroom.
Verder lezen

Boekenstek uit Goudswaard

zakelijk

Logo Boekenstek

Onze verzendkosten bedragen € 3,50 per bestelling (binnen Nederland). Bij bestellingen boven de € 50,- betaalt u geen verzendkosten. Zie voor meer informatie www.boekenstek.nl.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Dr. L. Floor - Floor, Dr. L.-Jakobus