Deze titel kan niet worden besteld.
Deze titel kan nu niet besteld worden. Probeer het later opnieuw

C. Aalders - Aalders, C.-Spiritualiteit

Schrijver:
Titel: Aalders, C.-Spiritualiteit
Uitgever:
Bijzonderheden: Spiritualiteit is een studie van C. Aalders over geestelijk leven vroeger en nu, de boeiende ontwikkelingen van het geestelijk leven van vroeger tot nu.   Is geestelijk leven nog mogelijk in een wereld, die steeds voller en welvarender wordt? I...
Prijs: € 4,00
Verzendkosten: € 3,50 (binnen Nederland)
Meer info:
Spiritualiteit is een studie van C. Aalders over geestelijk leven vroeger en nu, de boeiende ontwikkelingen van het geestelijk leven van vroeger tot nu.  
Is geestelijk leven nog mogelijk in een wereld, die steeds voller en welvarender wordt? In een tijd, die alles verwacht van wetenschap en techniek? In mensen, voor wie de kennis van God tot een probleem is geworden?
Veel zielzorgers voelen zich door deze problemen sterk verontrust. Is geestelijk leven dus een uitstervende aangelegenheid, die niet meer past bij het moderne levensgevoel, of zal de mens ondanks al les weer nieuwe vormen van geestelijk leven tot ontwikkeling brengen – eenvoudig omdat hij een geestelijk wezen is. En welke rol zal de kerk daarbij hebben te spelen?
Dit zijn de vragen, die in dit boek aan de orde worden gesteld. Vragen die overigens slechts tot hun recht kunnen komen in een historisch perspectief.
Daarom is de mogelijkheid van geestelijk leven nu geprojecteerd tegen de boeiende ontwikkelingen van het geestelijk leven in vroeger eeuwen.
Hoewel deze studie, zich tot de christelijke spiritualiteit beperken moest, zijn de wijdere samenhangen niet geheel achterwege gelaten.
Verder lezen

Boekenstek uit Goudswaard

zakelijk

Logo Boekenstek

Onze verzendkosten bedragen € 3,50 per bestelling (binnen Nederland). Bij bestellingen boven de € 50,- betaalt u geen verzendkosten. Zie voor meer informatie www.boekenstek.nl.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

C. Aalders - Aalders, C.-Spiritualiteit