L. Vogelaar - Vogelaar, L.-Van zee tot zee zal Hij regeren (dee

Schrijver:
Titel: Vogelaar, L.-Van zee tot zee zal Hij regeren (deel 2)
ISBN: 9789076466675
Uitgever:
Bijzonderheden: Van zee tot zee zal Hij regeren, de Gereformeerde Gemeenten en de watersnood van 1953 (deel 2), beschreven door L. Vogelaar.   De watersnood van 1953 is onvergetelijk voor degenen die deze ingrijpende gebeurtenis meemaakten. Grote delen van Zuid...
Prijs: € 15,00
Verzendkosten: € 3,50 (binnen Nederland)
Meer info:
Van zee tot zee zal Hij regeren, de Gereformeerde Gemeenten en de watersnood van 1953 (deel 2), beschreven door L. Vogelaar.  
De watersnood van 1953 is onvergetelijk voor degenen die deze ingrijpende gebeurtenis meemaakten. Grote delen van Zuidwest-Nederland werden overspoeld door het verwoestende water. De materiële schade was enorm; erger nog was dat 1836 mensen omkwamen.
Dit boek bevat een groot aantal ooggetuigenverslagen en illustraties die herinneren aan de Ramp. Daarnaast is veel informatie uit het kerkelijk leven bijeengebracht, zowel over de watersnood als over de gevolgen ervan.
In dit tweede deel worden de gebeurtenissen in de rest van het rampgebied voor het voetlicht gehaald: Schouwen-Duiveland, Goeree-Overflakkee, Tiengemeten, de Hoeksche Waard, Voorne-Putten, het Rijnmondgebied, het eiland IJsselmonde, de streek langs de Hollandsche IJssel, de Alblasserwaard, het Eiland van Dordrecht, de Bommelerwaard en Noord-Brabant.
Met uitgebreid register.
Verder lezen

Boekenstek uit Goudswaard

zakelijk

Logo Boekenstek

Onze verzendkosten bedragen € 3,50 per bestelling (binnen Nederland). Bij bestellingen boven de € 50,- betaalt u geen verzendkosten. Zie voor meer informatie www.boekenstek.nl.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

L. Vogelaar - Vogelaar, L.-Van zee tot zee zal Hij regeren (deel 2)