Ds. C.G. Vreugdenhil - Vreugdenhil, ds. C.G.-Jona de profeet

Schrijver:
Titel: Vreugdenhil, ds. C.G.-Jona de profeet
ISBN: 9789075957518
Uitgever:
Bijzonderheden: Jona de profeet, negen preken over Jona door ds. C. G. Vreugdenhil (1946) is emeritus-predikant van de Gereformeerde Gemeenten. Jona is een boek voor ambtsdragers, maar het is ook een boek voor de gehele gemeente. Iedere christen staat in het am...
Prijs: € 5,00
Verzendkosten: € 3,50 (binnen Nederland)
Meer info:
Jona de profeet, negen preken over Jona door ds. C. G. Vreugdenhil (1946) is emeritus-predikant van de Gereformeerde Gemeenten.
Jona is een boek voor ambtsdragers, maar het is ook een boek voor de gehele gemeente. Iedere christen staat in het ambt van alle gelovigen. We hebben allemaal een specifieke opdracht en taak in dit leven en daarom is het boek Jona ook een spiegel voor ons allemaal. In Jona komen we onszelf tegen. Maar het boek Jona laat ons vooral weten Wie de levende God is. God, Die Zich openbaart als de bewogen God, Die barmhartig is en groot van goedertierenheid over Ninevé, en over Jona, en over u en mij. Jona was een profeet van God, tegen wil en dank. Ondanks zijn weerbarstigheid heeft hij geweldig veel vrucht op zijn werk gehad. Wat over hem verteld wordt in het boek Jona is boeiend en aangrijpend. Toch gaat het niet om Jona, het gaat om de God van Jona. Het gaat om het Evangelie van Jona, en dat is zo overweldigend rijk dat je diep onder de indruk komt van Gods geduld en genade.
Het boek is in preekvorm uitgegeven, maar door de uitgebreide inhoudsopgave ook geschikt voor bijbelstudie of persoonlijke meditatie. 
Verder lezen

Boekenstek uit Goudswaard

zakelijk

Logo Boekenstek

Onze verzendkosten bedragen € 3,50 per bestelling (binnen Nederland). Bij bestellingen boven de € 50,- betaalt u geen verzendkosten. Zie voor meer informatie www.boekenstek.nl.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Ds. C.G. Vreugdenhil - Vreugdenhil, ds. C.G.-Jona de profeet