Ds. H.J. de Groot - Groot, H.J. de-Schaap en bok in één hok

Schrijver:
Titel: Groot, H.J. de-Schaap en bok in één hok
Uitgever:
Bijzonderheden: Schaap en bok in één hok, keur uit de pastorale schetsen van Ds. H.J. de Groot (1872-1941), gekozen en ingeleid door Dr. K.H. Miskotte. Een lange reeks anecdotes en domineesverhalen, zich afspelende in een kleine plattelandsgemeente, ‘gemoedel...
Prijs: € 8,50
Verzendkosten: € 3,50 (binnen Nederland)
Meer info:
Schaap en bok in één hok, keur uit de pastorale schetsen van Ds. H.J. de Groot (1872-1941), gekozen en ingeleid door Dr. K.H. Miskotte.
Een lange reeks anecdotes en domineesverhalen, zich afspelende in een kleine plattelandsgemeente, ‘gemoedelijk, kinderlijk, levenslustig, een tikje ondeugend hier, een weinig bitter daar, maar altijd, hoe scherp belicht, menschelijke momentopnamen van menschen,’ aldus Miskotte in zijn inleiding.
Citaat: ‘Een klein stadje en twee kapitale pastoriën. Deze samenvoeging vindt men meer. Het is alsof die oude geslachten van kerkvoogden gevoeld hebben: ons stadje is maar een bekrompen wereldje. Dus de mannen, die daar het geestelijk leven leiden, moeten op ruimte wonen.’
Verder lezen

Boekenstek uit Goudswaard

zakelijk

Logo Boekenstek

Onze verzendkosten bedragen € 3,50 per bestelling (binnen Nederland). Bij bestellingen boven de € 50,- betaalt u geen verzendkosten. Zie voor meer informatie www.boekenstek.nl.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Ds. H.J. de Groot - Groot, H.J. de-Schaap en bok in één hok