Ds. J.J. van Eckeveld - Eckeveld, Ds. J.J. van-Brieven aan de z

Schrijver:
Titel: Eckeveld, Ds. J.J. van-Brieven aan de zeven gemeenten
ISBN: 9789033116032
Uitgever:
Bijzonderheden: Brieven aan de zeven gemeenten van ds. J.J. van Eckeveld, een bundel bijbelstudies n.a.v. Openbaringen 2 en 3, eerder verschenen in De Saambinder.  Terwijl de apostel Johannes op het eiland Patmos verbleef, kreeg hij opdracht om brieven te schrij...
Prijs: € 5,00
Verzendkosten: € 3,50 (binnen Nederland)
Meer info:
Brieven aan de zeven gemeenten van ds. J.J. van Eckeveld, een bundel bijbelstudies n.a.v. Openbaringen 2 en 3, eerder verschenen in De Saambinder. 
Terwijl de apostel Johannes op het eiland Patmos verbleef, kreeg hij opdracht om brieven te schrijven aan de zeven gemeenten in Klein-Azie. Het zijn brieven van Christus Zelf, het Hoofd van Zijn gemeenten en de verhoogde Koning van Zijn kerk.
Deze brieven gelden niet alleen de zeven gemeenten in Klein Azië, maar zij gelden ook de gemeente Gods van alle tijden. De situaties in die zeven gemeenten komen steeds weer terug in de kerk, de eeuwen door.
Verder lezen

Boekenstek uit Goudswaard

zakelijk

Logo Boekenstek

Onze verzendkosten bedragen € 3,50 per bestelling (binnen Nederland). Bij bestellingen boven de € 50,- betaalt u geen verzendkosten. Zie voor meer informatie www.boekenstek.nl.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Ds. J.J. van Eckeveld - Eckeveld, Ds. J.J. van-Brieven aan de zeven gemeenten