Dr. H. van den Belt - Belt, Dr. H. van den-Bloeien, snoeien en

Schrijver:
Titel: Belt, Dr. H. van den-Bloeien, snoeien en groeien
ISBN: 9789058298683
Uitgever:
Bijzonderheden: Bloeien, snoeien en groeien, over de ontwikkeling van het geloofsleven door dr. H. van den Belt is het achtste deel in de serie Studium Generale.  Wat betekent de reformatorische leer van rechtvaardiging en heiligingvoor de gezonde ontwikkeling v...
Prijs: € 5,00
Verzendkosten: € 3,50 (binnen Nederland)
Meer info:
Bloeien, snoeien en groeien, over de ontwikkeling van het geloofsleven door dr. H. van den Belt is het achtste deel in de serie Studium Generale. 
Wat betekent de reformatorische leer van rechtvaardiging en heiligingvoor de gezonde ontwikkeling van het geestelijke leven?Vanuit de bijbelse notie van groei in de genade wordt de roepingom te staan naar meer kennis van Christus belicht. De ontwikkelingvan het geestelijke leven wordt besproken aan de hand vanhet verschil tussen kinderen, jongeren en vaders en moeders inhet geloof. Wat kunnen we daarbij leren vanuit de bevindelijkgereformeerdetraditie? En wat hebben de genademiddelenons te zeggen?
Geestelijke groei is onlosmakelijk verbonden met de navolgingvan Christus. De weg naar de heerlijkheid is de weg van verdrukking.Hoe kunnen we leren met het lijden en de gebrokenheid indeze wereld om te gaan? Is er een verband tussen de geestelijkegroei en het genadeloon in de hemelse heerlijkheid?
Verder lezen

Boekenstek uit Goudswaard

zakelijk

Logo Boekenstek

Onze verzendkosten bedragen € 3,50 per bestelling (binnen Nederland). Bij bestellingen boven de € 50,- betaalt u geen verzendkosten. Zie voor meer informatie www.boekenstek.nl.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Dr. H. van den Belt - Belt, Dr. H. van den-Bloeien, snoeien en groeien