Deze titel kan niet worden besteld.
Deze titel kan nu niet besteld worden. Probeer het later opnieuw

Jurriaan Wijchers en Simon Kat - Wijchers, Jurriaan en Kat, Sim

Schrijver:
Titel: Wijchers, Jurriaan en Kat, Simon-Het Bijbels namenboek
ISBN: 9023918916
Uitgever:
Bijzonderheden: Het Bijbels namenboek van Jurriaan Wijchers en Simon Kat, een boek met een namenregister, tijdschema's, geslachtlijnen, afstammingen en literatuur.  Iemand die ook maar enigszins met de Bijbel en de verhalen uit de Heilige Schrift vertrouwd is, w...
Prijs: € 5,00
Verzendkosten: € 3,50 (binnen Nederland)
Meer info:
Het Bijbels namenboek van Jurriaan Wijchers en Simon Kat, een boek met een namenregister, tijdschema's, geslachtlijnen, afstammingen en literatuur. 
Iemand die ook maar enigszins met de Bijbel en de verhalen uit de Heilige Schrift vertrouwd is, weet dat een systematisch, verklarend overzicht van de erin voorkomende namen veel informatie kan geven over personen, plaats, tijd en omstandigheden.
Het Bijbels Namenboek is een lexicon dat in twee kolommen alfabetisch alle bijbelse namen inventariseert. Het accent valt op de naamverklaring, hot verband met andere namen en tekstverwijzingen. Omdat naamvarianten en verschillend gespelde naamvormen zijn opgenomen, is dit standaardwerk zeer praktisch: voor iedereen, die op welke manier dan ook met de Bijbel te maken heeft, is dit een onmisbaar boek.
Voor de schrijfwijze van de namen is NBG-vertaling van 1951 gebruikt.
Verder lezen

Boekenstek uit Goudswaard

zakelijk

Logo Boekenstek

Onze verzendkosten bedragen € 3,50 per bestelling (binnen Nederland). Bij bestellingen boven de € 50,- betaalt u geen verzendkosten. Zie voor meer informatie www.boekenstek.nl.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Jurriaan Wijchers en Simon Kat - Wijchers, Jurriaan en Kat, Simon-Het Bijbels namenboek