Albert Dunning (red.) - Dunning, Albert (red.)-Visitatio Organo

Schrijver:
Titel: Dunning, Albert (red.)-Visitatio Organorum
ISBN: 9060274024
Uitgever:
Bijzonderheden: Visitatio Organorum, feestbundel voor Maarten Albert Vente, aangeboden ter gelegenheid van zijn 65e verjaardag, onder redactie van Albert Dunning.  Twee delen.  Maarten Albert Vente (1915–1989) begon zijn carrière als historicus. In 1942 prom...
Prijs: € 20,00
Verzendkosten: € 3,50 (binnen Nederland)
Meer info:
Visitatio Organorum, feestbundel voor Maarten Albert Vente, aangeboden ter gelegenheid van zijn 65e verjaardag, onder redactie van Albert Dunning. 
Twee delen. 
Maarten Albert Vente (1915–1989) begon zijn carrière als historicus. In 1942 promoveerde hij bij de Utrechtse hoogleraar muziekwetenschap Albert Smijers op het proefschrift Bouwstoffen tot de geschiedenis van het Nederlandse orgel in de 16e eeuw. Hij ontwikkelde zich tot een internationaal vermaard kenner van de Nederlandse orgelgeschiedenis en werd in 1965 lector en in 1979 hoogleraar in de instrumentenkunde (in het bijzonder de orgelkunde) aan de Universiteit Utrecht. Als lector en hoogleraar leidde hij vele jongeren op in dit wetenschapsgebied en begeleidde hij een aantal proefschriften. Ook bouwde hij het Utrechts Orgelarchief op. (Bron: Utrechts Orgelarchief).
Verder lezen

Boekenstek uit Goudswaard

zakelijk

Logo Boekenstek

Onze verzendkosten bedragen € 3,50 per bestelling (binnen Nederland). Bij bestellingen boven de € 50,- betaalt u geen verzendkosten. Zie voor meer informatie www.boekenstek.nl.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Albert Dunning (red.) - Dunning, Albert (red.)-Visitatio Organorum