Dr. P. de Vries - Vries, Dr. P. de-De beste vertaling (nieuw)

Schrijver:
Titel: Vries, Dr. P. de-De beste vertaling (nieuw)
ISBN: 9789087185626
Uitgever:
Bijzonderheden: De beste vertaling, een onderzoek van dr. P. de Vries naar de Statenvertaling en aanbevelingen voor een nieuwe Nederlandse vertaling. Bijbelvertaling is een veelbesproken onderwerp. Houden we vast aan een oude, vertrouwde vertalingof kiezen we voo...
Prijs: € 11,95
Verzendkosten: € 3,50 (binnen Nederland)
Meer info:
De beste vertaling, een onderzoek van dr. P. de Vries naar de Statenvertaling en aanbevelingen voor een nieuwe Nederlandse vertaling.
Bijbelvertaling is een veelbesproken onderwerp. Houden we vast aan een oude, vertrouwde vertalingof kiezen we voor een nieuwe?
De beste vertaling wil het nadenken hierover stimuleren. Daarvoor geeft het inzicht in de vertaalwijze en de taal van de Statenvertaling. De norm is de Bijbel zoals deze door de Heilige Geest in de brontaal is gegeven en dat geldt niet voor een Bijbelvertaling. Vanuit deze overtuiging doet de auteur aanbevelingen voor een betrouwbare, nieuwe Nederlandse vertaling.
Verder lezen

Boekenstek uit Goudswaard

zakelijk

Logo Boekenstek

Onze verzendkosten bedragen € 3,50 per bestelling (binnen Nederland). Bij bestellingen boven de € 50,- betaalt u geen verzendkosten. Zie voor meer informatie www.boekenstek.nl.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Dr. P. de Vries - Vries, Dr. P. de-De beste vertaling (nieuw)