Ds. C.A. van Dieren - Dieren, Ds. C.A. van-Brengt Hem in Zijn h

Schrijver:
Titel: Dieren, Ds. C.A. van-Brengt Hem in Zijn huis offer toe (nieuw)
ISBN: 9789055515646
Uitgever:
Bijzonderheden: Brengt Hem in Zijn huis offer toe van ds. C.A. van Dieren is deel 6 met preken in de serie over de De tabernakeldienst verklaard.  Moeten we dat echt lezen, al die onbegrijpelijke hoofdstukken over de tabernakel en alles wat daarbij hoort? Zeker,...
Prijs: € 7,50
Verzendkosten: € 3,50 (binnen Nederland)
Meer info:
Brengt Hem in Zijn huis offer toe van ds. C.A. van Dieren is deel 6 met preken in de serie over de De tabernakeldienst verklaard. 
Moeten we dat echt lezen, al die onbegrijpelijke hoofdstukken over de tabernakel en alles wat daarbij hoort? Zeker, Mozes beschreef daarin, gedreven door de Heilige Geest, heilgeheimen die het wonder van de schepping ver te boven gaan.
Deze zeven preken vormen het zesde deel in een serie van zeven over de verklaring van de tabernakeldienst. Rondom de tabernakel wijst alles op Gods recht dat om voldoening vraagt. Het wijst ook op genade door Christus aangebracht. Wat hier ceremonieel wordt geleerd, loopt als een rode draad door de Psalmen, de Profeten, de Evangeliën en de Brieven.
Op bijzondere wijze komt zo de eenheid van de Schrift naar voren. Het zijn leerzame lessen uit Gods verheven heiligdom.
In dit zesde deel gaat het over de noodzakelijkheid en de heerlijkheid van de offerdienst: het brandoffer, het spijsoffer, het dankoffer, het zondoffer en het schuldoffer.
Verder lezen

Boekenstek uit Goudswaard

zakelijk

Logo Boekenstek

Onze verzendkosten bedragen € 3,50 per bestelling (binnen Nederland). Bij bestellingen boven de € 50,- betaalt u geen verzendkosten. Zie voor meer informatie www.boekenstek.nl.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Ds. C.A. van Dieren - Dieren, Ds. C.A. van-Brengt Hem in Zijn huis offer toe (nieuw)