A. Vogelaar-van Amersfoort - Vogelaar-van Amersfoort, A.-Prumme

Schrijver:
Titel: Vogelaar-van Amersfoort, A.-Prummeltjes Kerstfeest
ISBN: 9789033628443
Uitgever:
Bijzonderheden: Prummeltjes Kerstfeest van A. Vogelaar-van Amersfoort is het derde deel in de Prummeltje-serie; voor jongens en meisjes van 7-10 jaar.  Het is bijna kerst. Prummeltje de voddenman blijft binnen met zijn kar omdat er sneeuw ligt. Voor het pakhuis ...
Prijs: € 4,00
Verzendkosten: € 3,50 (binnen Nederland)
Meer info:
Prummeltjes Kerstfeest van A. Vogelaar-van Amersfoort is het derde deel in de Prummeltje-serie; voor jongens en meisjes van 7-10 jaar. 
Het is bijna kerst. Prummeltje de voddenman blijft binnen met zijn kar omdat er sneeuw ligt.
Voor het pakhuis houden Jaap en Kees een sneeuwballengevecht. Als Prummeltje de deur opendoet, krijgt hij een sneeuwbal op zijn neus. Voor straf moeten de jongens Prummeltje helpen. Als ze zien dat Prummeltje geen kerstboom heeft, willen ze Prummeltje verrassen zodat hij ook kerstfeest kan vieren. De jongens werken hard om een cadeau voor Prummeltje en Trijntje te kunnen kopen. Maar waarom kijken zij niet blij als zij de pakjes hebben opengemaakt?
Verder lezen

Boekenstek uit Goudswaard

zakelijk

Logo Boekenstek

Onze verzendkosten bedragen € 3,50 per bestelling (binnen Nederland). Bij bestellingen boven de € 50,- betaalt u geen verzendkosten. Zie voor meer informatie www.boekenstek.nl.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

A. Vogelaar-van Amersfoort - Vogelaar-van Amersfoort, A.-Prummeltjes Kerstfeest