Dr. W.H. Velema - Velema, Dr. W.H.-Terwijl mijn kracht vergaat

Schrijver:
Titel: Velema, Dr. W.H.-Terwijl mijn kracht vergaat
ISBN: 9789058298638
Uitgever:
Bijzonderheden: Terwijl mijn kracht vergaat, spreken met God over het levenseinde van dr. W.H. Velema is een publicatie in de Artios-reeks, onder redactie van prof. dr. G. van den Brink, drs. J. Harteman en drs. P.J. Vergunst.  Door de levensgeschiedenis van een...
Prijs: € 5,00
Verzendkosten: € 3,50 (binnen Nederland)
Meer info:
Terwijl mijn kracht vergaat, spreken met God over het levenseinde van dr. W.H. Velema is een publicatie in de Artios-reeks, onder redactie van prof. dr. G. van den Brink, drs. J. Harteman en drs. P.J. Vergunst. 
Door de levensgeschiedenis van een kind van God loopt een rode draad: de zorg die God aan hem of haar besteedt, zowel tijdens het leven als ook bij het sterven. De aandacht van een liefdevolle Vader is een teken van Gods betrokken heid bij ons leven.
Terwijl mijn kracht vergaat staat in het licht van een hemelse toekomst, maar schuwt ook concrete vragen niet die in ons aardse bestaan naar boven komen bij het ouder worden: hoe moeten we omgaan met het verleden? Wat betekent het om los te laten? Wat als eenzaamheid gaat overheersen? Hoe vullen we onze dagen en wat verwachten we nog?
Verder lezen

Boekenstek uit Goudswaard

zakelijk

Logo Boekenstek

Onze verzendkosten bedragen € 3,50 per bestelling (binnen Nederland). Bij bestellingen boven de € 50,- betaalt u geen verzendkosten. Zie voor meer informatie www.boekenstek.nl.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Dr. W.H. Velema - Velema, Dr. W.H.-Terwijl mijn kracht vergaat