W.G. van de Hulst - Hulst, W.G. van de-Rozemarijntje en de oude

Schrijver:
Titel: Hulst, W.G. van de-Rozemarijntje en de oude juffrouw
Uitgever:
Bijzonderheden: Rozemarijntje en de oude juffrouw is het vierde deel van de Rozemarijntje-serie van W.G. van de Hulst, met tekeningen van W.G. van de Hulst Jr.  Rozemarijntje is geopereerd van blindedarmontsteking. In het ziekenhuis vermaakt ze de hele zaal. Naa...
Prijs: € 5,00
Verzendkosten: € 3,50 (binnen Nederland)
Meer info:
Rozemarijntje en de oude juffrouw is het vierde deel van de Rozemarijntje-serie van W.G. van de Hulst, met tekeningen van W.G. van de Hulst Jr. 
Rozemarijntje is geopereerd van blindedarmontsteking. In het ziekenhuis vermaakt ze de hele zaal. Naast haar ligt een oud vrouwtje. Wanneer zij genezen zal zijn, zal ze niet in haar oude huisje kunnen terugkeren, omdat dit afgebroken zal worden, Ze moet op een bovenkamer gaan wonen bij een oude brommerige schoenmaker.
Als Rozemarijntje weer beter is, gaat ze er zelf op uit en weet te bewerken, dat het oude vrouwtje weer in haar huis mag, dat geheel opgeknapt is.
Verder lezen

Boekenstek uit Goudswaard

zakelijk

Logo Boekenstek

Onze verzendkosten bedragen € 3,50 per bestelling (binnen Nederland). Bij bestellingen boven de € 50,- betaalt u geen verzendkosten. Zie voor meer informatie www.boekenstek.nl.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

W.G. van de Hulst - Hulst, W.G. van de-Rozemarijntje en de oude juffrouw