Jan Bosch - Bosch, Jan-Van alle markten thuis

Schrijver:
Titel: Bosch, Jan-Van alle markten thuis
ISBN: 9789033603228
Uitgever:
Bijzonderheden: Van alle markten thuis, met tekst en foto's van Jan Bosch, geeft een impressie van het Nederlandse marktleven.  Van oudsher zijn markten - gegeven hun handelsfunctie - toch vooral geliefd vanwege de sfeer op deze ontmoetingsplaatsen van het volk....
Prijs: € 7,50
Verzendkosten: € 3,50 (binnen Nederland)
Meer info:
Van alle markten thuis, met tekst en foto's van Jan Bosch, geeft een impressie van het Nederlandse marktleven. 
Van oudsher zijn markten - gegeven hun handelsfunctie - toch vooral geliefd vanwege de sfeer op deze ontmoetingsplaatsen van het volk. De samensteller heeft een verscheidenheid van markten geportretteerd. Na een beschouwing over geschiedenis en folklore (incl. bijvoorbeeld standwerkers en wonderdokters), worden, gerangschikt naar verhandelde waar, karakteristieken geschetst, geïllustreerd met kleurenfoto’s.
Besproken worden bijv.: bijen, ponies, exotica, auto’s, kaas, boeken en bloemen.Bosch heeft vooral een fotoboek met mooie sfeerbeelden vervaardigd. In een eenvoudige-educatieve stijl wordt bovendien een aantal lang niet altijd bekende bijzonderheden over het marktgebeuren beschreven.
Deze opzet maakt het aantrekkelijk om het door te bladeren ter toetsing van eigen ervaringen met een markt, dan wel om met onbekende verrassende verschijnselen rond verschillende markten kennis te maken. (Biblion recensie, Ir. J.P. Nugteren)
Verder lezen

Boekenstek uit Goudswaard

zakelijk

Logo Boekenstek

Onze verzendkosten bedragen € 3,50 per bestelling (binnen Nederland). Bij bestellingen boven de € 50,- betaalt u geen verzendkosten. Zie voor meer informatie www.boekenstek.nl.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Jan Bosch - Bosch, Jan-Van alle markten thuis